Onze Verhaal

Na de opening van de eerste Franse banketbakkerij in het zuiden van Mexico in 2002, besloot Michel naar Nederland te verhuizen. Een nieuw avontuur, het is in april 2008 dat Michel zijn eerste banketbakkerij opent die brood en gebak aanbiedt dat gemaakt is van biologisch meel dat met een molensteen wordt geplet. Bereid op basis van zelfgemaakt zuurdesem en met de hand gevormd. Na een paar maanden, een geweldige ontmoeting, veel werk, zal Frans of Francofiel dit nieuwe avontuur delen. De tweede winkel in het centrum van Den Haag wordt in 2009 geopend in de Oude Molstraat. Dankzij een team van jonge Franse professionals met een unieke knowhow. 

Bewust van het belang van het maken van kwaliteitsbrood en vooral van nutritioneel brood, zal biologisch meel een prioriteit worden. Dit steenmeel zal onze broden, gebakjes en taarten een nutritionele kwaliteit en een unieke smaak geven.

 In 2011 is de opening in Delft, een droom voor Michel, een prachtig avontuur dat zich voortzet. Tot 2017 zullen nog drie winkels worden geopend met de ambitie om een uitstekende koffie aan te bieden bij onze producten. Deze kleine coffeeshops bieden de mogelijkheid om een Franse lunch te nuttigen, met broodjes, quiches en zelfgemaakte croques monsieur. Na twaalf jaar en de opening van zeven winkels zijn we nog steeds even blij om de liefde voor het delen over te brengen en evenveel plezier en geluk aan onze klanten te geven. 

Ons brood

ALL ONS BROOD is gemaakt met: biologisch bloem, huisgemaakte zuurdesem en verse gist zonder additieven

Viennoiserie

VEGAN PRODUCTEN

Pâtisseries

Heeft u een taart nodig voor een speciaal evenement? Of gewoon om jezelf te verwennen?

Tartelettes zijn op alle dagen in verschillende smaken verkrijgbaar. Grote Taarten voor 4,6 of 8 personen worden gemaakt op basis van pre-orders (minimaal 48uren van tevoren). Ook beschikbaar in het weekend. (*de aardbeien- en frambozensmaken zijn pas in april verkrijgbaar)

   Ontbijt, lunch (Scheveningen, Delft en Reinkenstraat, The Hague)

Menu

Menu 2021 Boulangerie Michel

Al onze broodjes verkopen wij in alle winkels. Ontbijt en lunch (Petit déjeuner en déjeuner) worden geserveerd in Delft, Reinkenstraat (Den Haag) en in Scheveningen. U kunt bij ons ook terecht voor.

Retails :

Traditionele producten zoals galettes, miel , bigallet, médicis dragées en confitures artisanales.

Français        English      Addresses      Orders